Ακουστικά Logitech H540 Black ExtraNET
  Ακουστικά Logitech H540 Black ExtraNET
  Ακουστικά Logitech H540 Black ExtraNET
  Ακουστικά Logitech H540 Black ExtraNET
  Ακουστικά Logitech H540 Black ExtraNET
  Ακουστικά Logitech H540 Black ExtraNET
  Ακουστικά Logitech H540 Black ExtraNET
  Ακουστικά Logitech H540 Black ExtraNET

  Ακουστικά Logitech H540 Black


  Το σετ μικροφώνου-ακουστικών H540 USB για υπολογιστή προσφέρει εύκολη σύνδεση και άμεση λειτουργία μέσω, για να απολαμβάνετε τη μουσική, τις ταινίες και τις κλήσεις σας στη στιγμή, με πλούσιο, ψηφιακό στερεοφωνικό ήχο. Τα στοιχεία ελέγχουν στο ακουστικό και η φωτεινή ένδειξη σίγασης σας διευκολύνουν να βλέπετε πότε έχει ενεργοποιηθεί η σίγαση του ακουστικού.
   

  Ακουστικά Logitech H540

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ.
  Οδηγοί ρυθμισμένοι με λέιζερ και ενσωματωμένος ισοσταθμιστής για ακριβή ήχο. Η εύκολη σύνδεση και άμεση λειτουργία μέσω USB-A σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε άμεσα τη μουσική, τις ταινίες και τις κλήσεις σας, με πλούσιο, ψηφιακό στερεοφωνικό ήχο. Τα στοιχεία ελέγχουν στο ακουστικό και η ενδεικτική λυχνία σίγασης σάς διευκολύνουν να βλέπετε πότε έχει ενεργοποιηθεί η σίγαση του ακουστικού.

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ.
  Οι οδηγοί που έχουν ρυθμιστεί με λέιζερ και ο ενσωματωμένος ισοσταθμιστής προσφέρουν πλούσιο, ψηφιακό ήχο για να απολαμβάνετε πλήρως τη μουσική, τα παιχνίδια και τις κλήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικών άμεσης σύνδεσης και λειτουργίας σε οποιοδήποτε PC ή Mac με θύρα USB-A ή με προσαρμογέα, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε λογισμικό.

  ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ.
  Ελαχιστοποιεί τους ανεπιθύμητους θορύβους του περιβάλλοντος για καλύτερη επικοινωνία. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέση του μικροφώνου που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά για καλύτερη καταγραφή της φωνής. Ο διακριτικός βραχίονας κρύβεται μέσα στο στήριγμα κεφαλής, ώστε να μην σας εμποδίζει όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ.
  Ρυθμίστε την ένταση ήχου ή θέστε σε σίγαση τις κλήσεις με τα απλά στοιχεία ελέγχου που υπάρχουν στο δεξιό ακουστικό. Επιβεβαιώστε την κατάσταση της σίγασης με την ευδιάκριτη ενδεικτική λυχνία που υπάρχει στο καλώδιο του σετ μικροφώνου-ακουστικών. 

  ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ.
  Σχεδίαση με δυνατότητα ρύθμισης για εξαιρετική άνεση. Στήριγμα κεφαλής και ακουστικά με μαλακή επένδυση από δερματίνη για κορυφαία αίσθηση ακόμα και μετά από πολλές ώρες ακρόασης.

  ΣΥΝΔΕΣΗ USB-A.
  Η τεχνολογία USB παρέχει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης και λειτουργίας. Απλώς συνδέστε το βύσμα USB-A στον υπολογιστή σας και απολαύστε άμεσα συνομιλίες, ταινίες ή μουσική με πλούσιο στερεοφωνικό ήχο.

  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  ΣύνδεσηUSB
  ΧρώμαΜαύρο
  WirelessΌχι
  Ρύθμιση ΈντασηςΝαι
  ΜικρόφωνοΝαι
  StereoΝαι
  Εγγύηση (Μήνες)24
  Βύσμα
  USB
  Σύνδεση
  Wired
  Νέο
  No reviews

  8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.