Ακουστικά Logitech H390 USB ExtraNET
  Ακουστικά Logitech H390 USB ExtraNET
  Ακουστικά Logitech H390 USB ExtraNET
  Ακουστικά Logitech H390 USB ExtraNET

  Ακουστικά Logitech H390 USB


  Το σετ μικροφώνου-ακουστικών USB H390 προσφέρει καθαρό ήχο στις κλήσεις μέσω internet, διαθέτει μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου και λειτουργεί αμέσως, με απλή σύνδεση σε θύρα USB-A. Τα στοιχεία ελέγχου στο καλώδιο σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση ή τη σίγαση χωρίς να διακόπτετε τις κλήσεις σας.
   

  Ακουστικά Logitech H390

  ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.
  Πραγματοποιήστε πεντακάθαρες διαδικτυακές κλήσεις με απλή σύνδεση και λειτουργία μέσω USB-A και ένα μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου. Τα στοιχεία ελέγχου στο καλώδιο σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση ή τη σίγαση χωρίς να διακόπτετε τις κλήσεις σας. Οι οδηγοί, που έχουν ρυθμιστεί με λέιζερ, προσφέρουν βελτιωμένο, ψηφιακό ήχο για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική και τα παιχνίδια.

  ΣΕΤ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ USB ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.
  Το ιδανικό επαγγελματικό σετ μικροφώνου-ακουστικών για φωνητικές κλήσεις, Skype, webinar κ.ά. Το καλώδιο 190 cm έχει το ιδανικό μήκος για να σας δίνει την ελευθερία να σηκώνεστε και να ξεμουδιάζετε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μεγάλης διάρκειας.

  ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ.
  Οι οδηγοί, που έχουν ρυθμιστεί με λέιζερ, προσφέρουν βελτιωμένο, ψηφιακό ήχο για τη μουσική, τα παιχνίδια και τις κλήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικών άμεσης σύνδεσης και λειτουργίας σε οποιοδήποτε PC ή Mac με θύρα USB-A ή με προσαρμογέα, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε λογισμικό.

  ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ.
  Ελαχιστοποιεί τους ανεπιθύμητους θορύβους του περιβάλλοντος για καλύτερη επικοινωνία. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέση του ανθεκτικού μικροφώνου που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά για καλύτερη καταγραφή της φωνής. Μπορείτε να μετακινήσετε τον βραχίονα, για να μην σας ενοχλεί όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.
  Τα απλά στοιχεία ελέγχου πάνω στο καλώδιο του σετ μικροφώνου-ακουστικών σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε την ένταση ήχου ή να ενεργοποιείτε τη σίγαση των κλήσεων χωρίς διακοπή.

  ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
  Το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής, διαθέτει μαξιλαράκια για τα αυτιά από δερματίνη με περιστρεφόμενη βάση, για άνεση ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης. Επίσης, καθαρίζεται εύκολα.

  ΣΥΝΔΕΣΗ USB-A.
  Η τεχνολογία USB παρέχει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης και λειτουργίας. Απλώς συνδέστε το βύσμα USB-A στον υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι να μιλήσετε, να ακούσετε μουσική ή να παίξετε παιχνίδια.

  ΚατασκευαστήςLOGITECH
  ΣύνδεσηUSB
  WirelessΌχι
  Ρύθμιση ΈντασηςΝαι
  ΜικρόφωνοΝαι
  StereoΝαι
  Εγγύηση (Μήνες)24
  Βύσμα
  USB
  Σύνδεση
  Wired
  Νέο
  No reviews

  8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.